Ninja Run

De Ninja Run is een uitdagende mobiele bewegingsomloop. Ninja’s zijn ook soms wel een beetje bang als ze de hindernissen zien.  Ze helpen elkaar.

Leren omgaan met gevaarlijke situaties, zijn voorzichtig bij het klimmen, kruipen, hangen, glijden, … en zoeken naar de beste oplossing bij het nemen van de Ninja-hindernissen.

Ze proberen de grond niet te raken en mogen op het einde luid roepen: ‘Ik ben een Ninja’. De Ninja Run achterwaarts afleggen of met blinddoek maakt het alleen maar uitdagender.

Wie

De hele basisschool. We passen de Ninja Run steeds aan naargelang de leeftijden.  

Praktisch

De Ninja Run wordt ter plaatse opgesteld op je school, pleintje of speelstraat. Kan ook ter gelegenheid van een schoolfeest tijdens het weekend of op speelpleinen tijdens de schoolvakanties. De Ninja Run kan binnen opgesteld worden op voorwaarde dat we makkelijk kunnen in en uitladen. Voorzie minstens 150m2 en een parking voor onze meubelbak (vrachtwagen). We kunnen de Ninja Run ook meerdere dagen op jullie school laten staan.

Ps. De Ninja Run kan ook aangeboden worden in de sportzaal van onze partnerorganisatie BBJJA te Koekelberg.

Tip!

‘Ninja Bandana. De leerlingen kunnen uit stof een Ninja hoofdband maken. Deze kan beschilderd worden: ‘Ik ben een Ninja’. We kunnen ook Bandana’s voorzien per deelnemer voor een meerprijs.