Kleuter Ninja Run​

De Ninja Run is een uitdagende mobiele bewegingsomloop. Ninja’s zijn ook soms wel een beetje bang als ze de hindernissen zien. 

De kleuters leren omgaan met gevaarlijke situaties, zijn voorzichtig bij het klimmen, kruipen, hangen, glijden,… en zoeken naar de beste oplossing bij het nemen van de Ninja-hindernissen. Ze proberen de grond niet te raken en mogen zich op einde luid roepen: ‘Ik ben een Ninja’.  

Wie

2de Kleuterklas tot en met 3de graad basisschool. 1ste  Kleuterklas kan wel wat hulp gebruiken van een klas of leerlingen 3de graad BS.  

Praktisch

De Ninja Run wordt ter plaatse opgesteld op je school, pleintje, speelstraat. Kan ook ter gelegenheid van eens schoolfeest tijdens het weekend of op speelpleinen tijdens de schoolvakanties. De Ninja Run kan binnen opgesteld worden op voorwaarde dat we makkelijk kunnen in en uitladen. Voorzie minstens 150m2 en een parking voor onze ninja-vrachtwagen. We kunnen de Ninja Run ook meerdere dagen op jullie school laten staan.

PS: De Ninja Run kan ook aangeboden worden in de sportzaal van onze partnerorganisatie BBJJA te Koekelberg.

Tip!

‘Ninja bandana. De leerlingen kunnen uit stof een Ninja hoofdband maken? Deze kan beschilderd worden: ‘Ik ben een Ninja’.